Oud-Genkenaar Jean-Paul Dullers signeert

29
Juni

In het hart van Molenbeek ontvouwt zich een verhaal van liefde, verlies en veerkracht in de nasleep van terreur. Wanneer schrijver Paul en zijn geliefde Marie hun idyllische leven in Avignon achterlaten voor een nieuw begin in Molenbeek, hadden ze nooit kunnen voorzien wat het lot voor hen in petto had. Een genadeloze aanslag door IS verandert alles voor hen. Paul verliest een been en bijna zijn geliefde, maar vindt onverwachte steun in de warme omhelzing van de multiculturele gemeenschap van Molenbeek.

Temidden van hun liefde en steun, begint Paul een diepgaand onderzoek naar de diepste beweegredenen van terroristen, vastberaden om de zinloosheid van het geweld te doorgronden. Terwijl hij zijn eigen demonen onder ogen ziet, realiseert Paul zich dat enkel door het aanvaarden van zijn lot hij de kracht vindt om verder te gaan.

Zijn trouwfeest met Marie in café Zulma, muzikaal opgeluisterd door de bekende dj Dimi, wordt het orgelpunt van een woelige tijd. Het maakt van het café bij Zulma voor even het kloppend hart van Brussel.

 "Molenbeek" is een aangrijpend verhaal dat de veerkracht van de menselijke geest viert te midden van de meest duistere tijden.

Oud-Genkenaar Jean-Paul Dullers signeert van 11.00 tot 12.30 uur.

De toegang is gratis en wij voorzien een aperitiefje!

Terug naar overzicht