EAN:  9789464800364
Publicatiedatum:   11-01-2023
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  244

  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

   Retour mogelijk, zie onze algemene voorwaarden onder punt 4

   Levering binnen België: 4,95 euro - gratis levering vanaf 40 euro / naar Nederland: 7,95 euro

Auteur en sportliefhebber H.V. Anderz heeft naast dit boekje over Voetbalfinales ook al een aantal boekjes over de wielersport en het langebaanschaatsen gemaakt. Hij heeft naast de overzichtsboeken over de Ronde van Italie, de Tour de France en de Ronde van Spanje de laatste jaren ook jaarboekjes over de Wielersport gemaakt. Over de schaatssport maakte hij een overzichtsboek van de Nederlandse successen op de Langebaan bij de Schaatswedstrijden tijdens de Olympische Spelen. Ook heeft hij inmiddels al enkele jaarboekjes over het Langebaan Schaatsen uitgegeven.

In dit boekje kunt u genieten van een keur aan overzichtslijstjes van veel voetbalfinales en winnaars van voetbalkampioenschappen van overal ter wereld.

H.V. Anderz is het pseudoniem van een oud leerkracht uit het basisonderwijs, die door middel van deze boekjes, zijn in vele jaren opgespaarde en steeds compleet gemaakte lijstjes met voetbalinformatie, voor de gelijkgestemde liefhebbers van informatielijstjes over de voetbalsport, bereikbaar wil maken.

H.V. Anderz heeft onder zijn eigen naam inmiddels ook al enkele boekjes over zijn familiegeschiedenis geschreven en is bezig met een trilogie historische fictieromans.

  EAN: 9789464800364
  Auteur: 
  Uitgever: Brave New Books
  Publicatiedatum:   11-01-2023
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 215 mm
  Breedte: 135 mm
  Dikte: 22 mm
  Gewicht: 335 gr
  Voorraad: POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal bladzijden: 244