Paarden helpen

gids voor het respectvol omgaan met paarden

€ 19,95


  Toevoegen aan verlanglijst
EAN:  9789464073256
Publicatiedatum:   11-07-2020
Formaat:  Boek
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  256

   Niet bestelbaar

   Retour mogelijk, zie onze algemene voorwaarden onder punt 4

   Levering binnen België: 4,95 euro - gratis levering vanaf 40 euro / naar Nederland: 7,95 euro

Paarden leven samen met ons in een hectische maatschappij. Haast en spoed, herkenbaar voor vele mensen…. is echter zelden goed. Vaak leven we aan een sneltempo, van het ene tijdstip naar het andere, terwijl paarden volledig aanwezig zijn in het moment. Zij begrijpen niet hoe wij in het leven staan, eigenlijk eerder door het leven rennen. Wanneer we respectvol wensen om te gaan met paarden, is het belangrijk om hen te leren begrijpen. Hoe gaan zij door het leven? Hoeveel invloed heeft ons gedrag op hen…. positief, maar ook negatief.

Dit boek is geschreven om paarden te helpen hun stem uit te brengen en eigenheid te behouden. Jaren geleden, tijdens een periode toen ik heel diep zat maakte ik een belofte…. de belofte om paarden te helpen.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden vertel ik hoe mijn leven veranderd is door paarden, hoe mijn kijk op het houden en omgaan met paarden een andere wending kreeg. Hoewel dit boek geen trainingsboek is, kan de lezer door de vele aanwijzingen en tips de band met zijn/haar paard sterk verbeteren. Het vertaalt de onuitgesproken woorden van paarden en helpt om in contact te komen met deze edele dieren.

Paarden helpen, werkt in 2 richtingen….. Ik leef met paarden, leef voor paarden, maar vooral leef ik dankzij paarden. Zij gaven mij kracht en moed, gewoon door te zijn wie ze zijn

  EAN: 9789464073256
  Auteur: 
  Uitgever: Sandra Boers
  Publicatiedatum:   11-07-2020
  Formaat: Boek
  Taal: Nederlands
  Voorraad: Niet bestelbaar
  Aantal bladzijden: 256