The Butcher’s book


Nederlands | 20-12-2021 | 255 pages

9789463887939

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 39,95

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Beschikbaar

   Retour mogelijk, zie onze algemene voorwaarden onder punt 4

   Levering binnen België: 5,95 euro - gratis levering vanaf 50 euro / naar Nederland: 8,95 euro




Tekst achterflap

Nieuwe, aangevulde editie van de klassieker van meester-beenhouwer Hendrik DierendonckHendrik en zijn vader Raymond Dierendonck groeiden de afgelopen jaren uit tot dé referentie als het over vlees gaat. Ze leveren alleen kwaliteit van het hoogste niveau en worden gevolgd door talrijke topchefs.Dierendonck is een van de voortrekkers van de internationale nose to tail-filosofie, waarbij letterlijk al het vlees van een geslacht dier benut wordt. Hij heeft zich gespecialiseerd in de veredeling en rijping van uitzonderlijk vlees, onder meer van het West-Vlaams rood rund.Deze publicatie is een herwerkte uitgave van het cultboek The Butcher’s Book, dat uitgebreid werd met tientallen tijdloze recepten. Herontdek de heerlijkste klassiekers uit de toonbank van de slagerij en uit Dierendoncks sterrenrestaurant Carcasse, sta stil bij het beenhouwersambacht en leer zelf vlees te bereiden à la Dierendonck.Met tekstbijdragen van Hendrik Dierendonck, René Sépul en Marijke Libert, en klassefotografie door Thomas Sweertvaegher, Piet De Kersgieter en Stephan Vanfleteren.

Details

EAN :9789463887939
Auteur: 
Uitgever :Hannibal Books
Publicatiedatum :  20-12-2021
Formaat :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :270 mm
Breedte :230 mm
Voorraad :Beschikbaar
Aantal bladzijden :255
Trefwoorden :  vleesgerechten;slagerij