EAN:  9789463887632
Publicatiedatum:   08-03-2021
Formaat:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  282

  Beschikbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 30,00

Stefan Elias, jarenlang de rechterhand van de legendarische Gentse bakker Jacques Bloch, bewees met zijn bestsellers Belgisch Bakboek en Wereldbakboek al dat hij zijn tijdloze recepten op een heldere en eenvoudige manier kan uitleggen.Voor dit slotstuk van zijn trilogie verdiept hij zich in de rijke geschiedenis van Belgische en buitenlandse feesten en zoekt hij naar de allerbeste bakrecepten voor elke gelegenheid – van een ontbijt met knapperige koffiekoeken over een zoet tussendoortje, een lunch met feestelijk hartig gebak, een ‘pateeke’ bij de koffie en scones bij de thee tot een stukje taart na het diner en een stiekeme macaron voor het slapengaan.Stap voor stap en met handige tips legt Stefan Elias uit hoe je zelf aan de slag kan gaan. Ouderwetse taarten zoals javanais en driekoningentaart, koekjes, verrassingsbroodjes, feestkoeken, zondagse gebakjes, zoete en zoute verwennerijen, en zelfs roomijs of truffels: deze meer dan honderd heerlijke recepten maken ook van een doordeweekse dag een feest!

    EAN: 9789463887632
    Auteur: 
    Uitgever: Hannibal Books
    Publicatiedatum:   08-03-2021
    Formaat: Hardback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 230 mm
    Breedte: 270 mm
    Dikte: 28 mm
    Gewicht: 1600 gr
    Voorraad: Beschikbaar
    Aantal bladzijden: 282
    Reeks:   Bloch