€ 16,99
Retour mogelijk, zie onze algemene voorwaarden onder punt 4
Levering binnen België: 6,95 euro - gratis levering vanaf 55 euro / naar Nederland: 8,95 euro
Tekst achterflap
Met dit boek tover je een eenvoudig deeg van bloem en eieren om tot gouden linten, zijdeachtige slierten of kleine pakketjes vol smaak. Als je vervolgens de juiste pasta met de juiste saus combineert, snap je waarom pasta overal ter wereld zo populair is. In dit boek vind je de kunst van het pasta maken, basissauzen en alle Italiaanse klassiekers. Een compleet naslagwerk voor iedere pastaliefhebber. Prachtige uitgave met goudfolie op het omslag.
Beschrijving
Met dit boek tover je een eenvoudig deeg van bloem en eieren om tot gouden linten, zijdeachtige slierten of kleine pakketjes vol smaak. Als je vervolgens de juiste pasta met de juiste saus combineert, snap je waarom pasta overal ter wereld zo populair is. In dit boek vind je de kunst van het pasta maken, basissauzen en alle Italiaanse klassiekers. Een compleet naslagwerk voor iedere pastaliefhebber. Prachtige uitgave met goudfolie op het omslag.
Details
EAN : | 9789463549073 |
Uitgever : | Lantaarn Publishers |
Publicatie datum : | 23-08-2023 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 268 mm |
Breedte : | 218 mm |
Dikte : | 23 mm |
Gewicht : | 922 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 176 |
Keywords : | bolognese;italië;pizza;spaghetti;tagliatelle;gerechten met deegwaren;gerechten |