The butcher
...
Nederlands | 11-05-2023 | 176 pagina's
9789463548519
Hardback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 16,99
Retour mogelijk, zie onze algemene voorwaarden onder punt 4
Levering binnen België: 6,95 euro - gratis levering vanaf 55 euro / naar Nederland: 8,95 euro
Tekst achterflap
Dit luxe kookboek is een naslagwerk voor de vleesliefhebber. Dit 'slagersboek' staat vol informatie over charcutterie, rund, lam, varken, wild en gevogelte. Door de serveersuggesties hoef je zelf niet na te denken over de juiste bijgerechten. En omdat een smaakvol stukje vlees natuurlijk niet compleet is zonder een koud glas bier of cider, staat er bij ieder recept een drankadvies. Prachtige uitgave met goudfolie op het omslag.
Beschrijving
Dit luxe kookboek is een naslagwerk voor de vleesliefhebber. Dit 'slagersboek' staat vol informatie over charcutterie, rund, lam, varken, wild en gevogelte. Door de serveersuggesties hoef je zelf niet na te denken over de juiste bijgerechten. En omdat een smaakvol stukje vlees natuurlijk niet compleet is zonder een koud glas bier of cider, staat er bij ieder recept een drankadvies. Prachtige uitgave met goudfolie op het omslag.
Details
EAN : | 9789463548519 |
Uitgever : | Lantaarn Publishers |
Publicatie datum : | 11-05-2023 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 269 mm |
Breedte : | 218 mm |
Dikte : | 24 mm |
Gewicht : | 940 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 176 |
Keywords : | barbecue;barbecueën;barbeque;bbq;greenegg;grill;mannen;stoer;vaderdag;vlees;weber;vleesgerechten |