Het plezier van écht goed koken

Alice Zaslavsky


Nederlands | 10-01-2023 | 319 pagina's

9789461432841

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 35,00

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Retour mogelijk, zie onze algemene voorwaarden onder punt 4

   Levering binnen België: 6,95 euro - gratis levering vanaf 55 euro / naar Nederland: 8,95 euro




Tekst achterflap

Alice Zaslvasky: de nieuwe sensatie in kookboekenland

Met Een ode aan groenten (voorjaar 2021) gaf Alice
Zaslvasky haar visitekaartje af, en wat voor een! Het
plezier spatte er van af en dat is nou precies waar het
allemaal om draait in haar keuken. In Het plezier van
écht goed koken laat Alice je zien hoe je elke dag, of het
nou een hectische werkdag of een luie zaterdag is, met
(basis)kennis en ervaring en het toepassen van de juiste
technieken, geweldig eten op tafel kunt zetten.

In zes originele hoofstukken, van ‘uit de losse pols’,
‘ontspannen weekendkoken’ tot en met ‘make-over
van restjes’ en ‘serieus zalige zoetigheden’ heb je een
masterclass in handen om niet alleen het plezier achter
het fornuis te ervaren maar ook om je kennis omtrent
smaakcombinaties en technieken te verbeteren. Daarnaast
krijg je ook nog allerhande tips & trucs en
bonusrecepten mee.

Maak in een handomdraai een venkel & citrussalade
met een rokerige dressing van lenteui en krijg meteen
de tip mee hoe je deze salade in een winterse variant
op tafel kunt zetten. Of serveer een Indiase curry
van aardappel en palak (spinazie) en krijg tijdens het
bereiden de short cuts en mogelijke toevoegingen mee
om de maaltijd te verrijken. Met Het plezier van écht
goed koken geeft Alice Zaslavsky wederom een spektakelstuk
af.

Beschrijving

Alice Zaslvasky: de nieuwe sensatie in kookboekenland

Met Een ode aan groenten (voorjaar 2021) gaf Alice
Zaslvasky haar visitekaartje af, en wat voor een! Het
plezier spatte er van af en dat is nou precies waar het
allemaal om draait in haar keuken. In Het plezier van
écht goed koken laat Alice je zien hoe je elke dag, of het
nou een hectische werkdag of een luie zaterdag is, met
(basis)kennis en ervaring en het toepassen van de juiste
technieken, geweldig eten op tafel kunt zetten.

In zes originele hoofstukken, van ‘uit de losse pols’,
‘ontspannen weekendkoken’ tot en met ‘make-over
van restjes’ en ‘serieus zalige zoetigheden’ heb je een
masterclass in handen om niet alleen het plezier achter
het fornuis te ervaren maar ook om je kennis omtrent
smaakcombinaties en technieken te verbeteren. Daarnaast
krijg je ook nog allerhande tips & trucs en
bonusrecepten mee.

Maak in een handomdraai een venkel & citrussalade
met een rokerige dressing van lenteui en krijg meteen
de tip mee hoe je deze salade in een winterse variant
op tafel kunt zetten. Of serveer een Indiase curry
van aardappel en palak (spinazie) en krijg tijdens het
bereiden de short cuts en mogelijke toevoegingen mee
om de maaltijd te verrijken. Met Het plezier van écht
goed koken geeft Alice Zaslavsky wederom een spektakelstuk
af.

Details

EAN :9789461432841
Auteur: 
Uitgever :Good Cook Publishing
Publicatie datum :  10-01-2023
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :267 mm
Breedte :210 mm
Dikte :37 mm
Gewicht :1426 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :319
Keywords :  gerechten