Time

een jaar & een dag in de keuken

EAN:  9789461431967
Publicatiedatum:   18-09-2018
Formaat:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  315

  Bestelbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 30,00

Ochtend, middag en avond - zo delen we onze dagen in. En de dagen vormen onze jaren. In zijn nieuwe boek 'Time' laat Gill Meller, chef-kok bij 'River Cottage', zien wat voor hem de essentie van koken is. Met 120 uitzonderlijke recepten neemt hij ons mee door de dag én door de seizoenen, van vers en licht tot warm en troostrijk. Begin de dag met gebakken eieren op zuurdesembrood of perziken met salie, gerookt spek & honing. Lunch met gestoomde voorjaarsgroenten met zonnebloempitten of bospaddenstoelensoep met cider & blauwschimmelkaas. Geniet van de laatste avondzon onder het genot van koolraappuree met gebakken worst en een pruimen-amandeltaart met steranijs & vanille. Gill Meller gelooft dat tijd maken om te koken één van de belangrijkste dingen in het leven is. Elk hoofdstuk in dit boek vertegenwoordigt de momenten waarop we bijna altijd in de keuken te vinden zijn. Dit boek is een ode aan de keuken en alles waar deze voor staat, met eenvoudige seizoensgerechten en lekkere dingen om te eten.

    EAN: 9789461431967
    Auteur: 
    Uitgever: Good Cook Publishing-Good Cook Publishing
    Publicatiedatum:   18-09-2018
    Formaat: Hardback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 195 mm
    Breedte: 257 mm
    Dikte: 38 mm
    Gewicht: 1297 gr
    Voorraad:  Bestelbaar
    Aantal bladzijden: 315