EAN:  9789460582929
Publicatiedatum:   04-10-2021
Formaat:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  247

  Bestelbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 30,00

In DINER spat het plezier van samen eten en koken voor de mensen die je graag ziet van elke pagina. Elk hoofdstuk geeft je inspiratie voor een volledig diner, van aperitief tot dessert.
Het boek staat vol indrukwekkend lekkere gerechten waarvoor je niet heel de avond in de keuken moet staan en tips om zoveel mogelijk kookwerk te doen voor de gasten arriveren.
De focus ligt op seizoensgebonden en lokale producten. Groenten spelen de hoofdrol, maar er is ook plaats voor boter, vis, vlees en andere bourgondische geneugten.
Voor dit boek bundelen culinair journalisten Johanna Goyvaerts en Barbara Serulus(De Standaard Magazine en Weekend Knack) hun krachten met Tine Lejeune (ontbijt- en lunchbar Tinsel in Antwerpen). Samen brengen
ze in meer dan 100 recepten verslag van een jaar lang koken voor vrienden en familie. De ene keer laden ze hun boodschappentas vol bij de visboer en laten de vruchten van de Noordzee schitteren op het bord, de andere
keer gaan ze voor een volledig plantaardig menu en tijdens de feestdagen brengen ze een ode aan de spuitzak met zelfgebakken soezen.

    EAN: 9789460582929
    Auteur: 
    Uitgever: Uitgeverij Luster
    Publicatiedatum:   04-10-2021
    Formaat: Hardback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 199 mm
    Breedte: 263 mm
    Dikte: 20 mm
    Gewicht: 1027 gr
    Voorraad:  Bestelbaar
    Aantal bladzijden: 247
    Trefwoorden:   Gerechten;Menukunde