EAN:  9789401615891
Publicatiedatum:   02-11-2021
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  304

  Bestelbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 30,00

De internationale bestseller Anomalie van Hervé Le Tellier is een pageturner en overrompelende leeservaring ineen voor de fans van Tenet, Manifest en The Matrix. Winnaar van de Prix Goncourt 2020, door Trouw uitgeroepen tot Beste Roman 2021 en genomineerd voor de Europese Literatuurprijs 2022.


Op weg van Parijs naar New York komt een vliegtuig in een monsterstorm terecht. Aan boord bevinden zich onder anderen de architect André en zijn minnares Lucie, de huurmoordenaar Blake, de Nigeriaanse afropopzanger Slimboy, de Franse schrijver Victor Miesel en een Amerikaanse actrice. Het vliegtuig landt veilig op JFK, maar de echte problemen beginnen pas honderd dagen later als precies dezelfde vlucht, met dezelfde passagiers, nog eens aankomt in New York… Terwijl de passagiers van de eerste vlucht door zijn gegaan met hun leven, worden ze nu allemaal geconfronteerd met zichzelf.


Allesomvattend, wervelend, spannend en filosofisch: Anomalie is zo’n zeldzaam verhaal dat de lezer grijpt, niet meer loslaat en nog heel lang laat nadenken over de werkelijkheid om zich heen. Een onvergetelijke leeservaring voor iedereen die het aandurft totaal weggeblazen te worden en de wereld voor altijd met andere ogen te zien…**** 'Sciencefiction, thriller, lovestory en psychologische roman ineen.' ‒ NRC


'Een bijzondere, speelse en meeslepende toekomstroman waar het schrijfplezier van afdruipt.' - Trouw


'Een virtuoze roman.' – de Volkskrant


'Verveelt geen seconde.' – De Morgen


'Verrassend en ingenieus.' – HUMO


'Een pageturner die flirt met het thrillergenre én sciencefiction, met zeer efficiënt opgebouwde spanning.' ‒ Le Monde


'Ongebreideld schrijfplezier.' ‒ Het Parool

In de prijswinnende literaire roman Anomalie van Hervé le Tellier beginnen de problemen wanneer een vliegtuig in een grote storm terechtkomt. Dé pageturner voor de fans van Christopher Nolan.

  EAN: 9789401615891
  Auteur: 
  Uitgever: Xander Uitgevers B.V.
  Vertaler:  Andreas Dijkzeul
  Publicatiedatum:   02-11-2021
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 141 mm
  Breedte: 216 mm
  Dikte: 27 mm
  Gewicht: 406 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 304
  Trefwoorden:   Romans;Geheimen;Dubbelgangers;Identiteit