Het vleesboek
Luc De Laet-Femke Vandevelde-Frank Hermes
Nederlands | 13-12-2021 | 386 pagina's
9789401468886
Hardback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 39,99
Retour mogelijk, zie onze algemene voorwaarden onder punt 4
Levering binnen België: 6,95 euro - gratis levering vanaf 55 euro / naar Nederland: 8,95 euro
Tekst achterflap
De vermaarde vleesspecialist De Laet & Van Haver levert kwaliteitsvlees aan klanten als Roman Abramovich en Rafael Nadal. De auteur bij uitstek dus voor een exclusief vleesboek!
In Het Vleesboek fileert Luc De Laet de allerbeste stukken vlees en de heerlijkste bereidingen. Hij vertelt het herkomstverhaal van enkele rassen, spreekt met kleinschalige kwekers en brengt recepten met dat heerlijke stukje vlees.
Beschrijving
De vermaarde vleesspecialist De Laet & Van Haver levert kwaliteitsvlees aan klanten als Roman Abramovich en Rafael Nadal. De auteur bij uitstek dus voor een exclusief vleesboek!
In Het Vleesboek fileert Luc De Laet de allerbeste stukken vlees en de heerlijkste bereidingen. Hij vertelt het herkomstverhaal van enkele rassen, spreekt met kleinschalige kwekers en brengt recepten met dat heerlijke stukje vlees.
Slogan/Promotie
Een must-eat voor carnivoren en meatlovers
Details
EAN : | 9789401468886 |
Uitgever : | Uitgeverij Lannoo |
Publicatie datum : | 13-12-2021 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 295 mm |
Breedte : | 235 mm |
Dikte : | 31 mm |
Gewicht : | 1707 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 386 |
Keywords : | vleesgerechten;slagerij;veeteelt |