Het vleesboek

Luc De Laet-Femke Vandevelde-Frank Hermes


Nederlands | 13-12-2021 | 386 pagina's

9789401468886

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 39,99

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Retour mogelijk, zie onze algemene voorwaarden onder punt 4

   Levering binnen België: 6,95 euro - gratis levering vanaf 55 euro / naar Nederland: 8,95 euro




Tekst achterflap

De vermaarde vleesspecialist De Laet & Van Haver levert kwaliteitsvlees aan klanten als Roman Abramovich en Rafael Nadal. De auteur bij uitstek dus voor een exclusief vleesboek!

In Het Vleesboek fileert Luc De Laet de allerbeste stukken vlees en de heerlijkste bereidingen. Hij vertelt het herkomstverhaal van enkele rassen, spreekt met kleinschalige kwekers en brengt recepten met dat heerlijke stukje vlees.

Beschrijving

De vermaarde vleesspecialist De Laet & Van Haver levert kwaliteitsvlees aan klanten als Roman Abramovich en Rafael Nadal. De auteur bij uitstek dus voor een exclusief vleesboek!

In Het Vleesboek fileert Luc De Laet de allerbeste stukken vlees en de heerlijkste bereidingen. Hij vertelt het herkomstverhaal van enkele rassen, spreekt met kleinschalige kwekers en brengt recepten met dat heerlijke stukje vlees.

Slogan/Promotie

Een must-eat voor carnivoren en meatlovers

Details

EAN :9789401468886
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Lannoo
Publicatie datum :  13-12-2021
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :295 mm
Breedte :235 mm
Dikte :31 mm
Gewicht :1707 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :386
Keywords :  vleesgerechten;slagerij;veeteelt