7 regels om een goede keuken te (h)erkennen

Roberta Schira


Nederlands | 27-10-2015 | 208 pagina's

9789089896681

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 20,00

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Retour mogelijk, zie onze algemene voorwaarden onder punt 4

   Levering binnen België: 6,95 euro - gratis levering vanaf 55 euro / naar Nederland: 8,95 euro




Tekst achterflap

Voor iedereen die van eten houdt: van professional tot leek. En... goed gegeten? Iedereen heeft tegenwoordig een mening, online en offline, over restaurants, hun menu en chef. Maar hoe leer je nou echt te beoordelen of iets op culinair vlak de moeite waard is? 7 regels om een goede keuken te (h)erkennen biedt uitkomst: Roberta Schira geeft eenvoudige, universele regels die een culinaire ervaring en een review kunnen beïnvloeden: - ingrediënten - techniek - genialiteit - evenwicht en harmonie - sfeer - plan - waarde Met goed gevonden metaforen, duidelijke voorbeelden en interessante anekdotes van onder andere Massimo Bottura, Margot Jansen en Jamie Oliver, beschouwt Schira alle factoren om tot een beoordeling te komen. Leer om de gedachte te herkennen die achter een gerecht, een restaurant of een idee kan zitten. Zo wordt 'goed' een herkenbare, objectieve en universele waarde die je met iedereen kan delen.

Beschrijving

Voor iedereen die van eten houdt: van professional tot leek. En... goed gegeten? Iedereen heeft tegenwoordig een mening, online en offline, over restaurants, hun menu en chef. Maar hoe leer je nou echt te beoordelen of iets op culinair vlak de moeite waard is? 7 regels om een goede keuken te (h)erkennen biedt uitkomst: Roberta Schira geeft eenvoudige, universele regels die een culinaire ervaring en een review kunnen beïnvloeden: - ingrediënten - techniek - genialiteit - evenwicht en harmonie - sfeer - plan - waarde Met goed gevonden metaforen, duidelijke voorbeelden en interessante anekdotes van onder andere Massimo Bottura, Margot Jansen en Jamie Oliver, beschouwt Schira alle factoren om tot een beoordeling te komen. Leer om de gedachte te herkennen die achter een gerecht, een restaurant of een idee kan zitten. Zo wordt 'goed' een herkenbare, objectieve en universele waarde die je met iedereen kan delen.

Slogan/Promotie

Voor iedereen die van eten houdt: van professional tot leek.

Details

EAN :9789089896681
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Terra Lannoo
Publicatie datum :  27-10-2015
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :200 mm
Breedte :140 mm
Dikte :20 mm
Gewicht :301 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :208