Het ultieme low & slowboek
Jeroen Hazebroek-Harry Havinga
Nederlands | 26-11-2024 | 224 pagina's
9789083139890
Hardback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 29,95
Retour mogelijk, zie onze algemene voorwaarden onder punt 4
Levering binnen België: 6,95 euro - gratis levering vanaf 55 euro / naar Nederland: 8,95 euro
Tekst achterflap
LOW & SLOW BBQ IS VAN OORSPRONG BOVEN HOUTVUUR EN MET ROOK GAREN. DIT DUURT LANG EN DAAROM SPREKEN WE OVER LANGZAAM GEGAARD. JEROEN HAZEBROEK EN HARRY HAVINGA, SAMEN MEER DAN 60 JAAR BARBECUE-ERVARING, COMBINEREN IN DIT BOEK HUN RUIME ERVARING MET DEZE BARBECUETECHNIEK.
Met 'Het Ultieme Low & Slowboek' ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om thuis ook langzaam gegaarde gerechten te bereiden. Van Amerikaanse brisket tot Kantonees buikspek. Auteurs Jeroen Hazebroek en Harry Havinga willen je de basisprincipes bijbrengen waar je in je achtertuin profijt van hebt. Of je nou een kogelbarbecue of een volwassen smoker hebt. Allereerst gaan ze dieper in op de dominante barbecue-culturen uit de Verenigde Staten en Mexico. Ook leer je meer over de twee minder bekende, de Kantonese en onze eigen Zuiderzese. Ieder met eigen technieken én ingrediënten.
De 70 gevarieerde recepten in dit boek zijn ingedeeld op de vier genoemde culturen. Ga voor Boston butt uit Amerika of een Mexicaanse birria van lam. Kies Kantonese bedelaarskip in lotusblad of gerookte paling uit eigen zee. In ieder hoofdstuk staan de technieken centraal, en komen na de hoofdgerechten ook bijgerechten en enkele nagerechten aan bod. Dit boek deelt maakbare en niet overdreven moeilijke recepten, zodat je een betere Low & Slowpitmaster wordt, met aandacht voor je persoonlijke vuurhaard.
Beschrijving
LOW & SLOW BBQ IS VAN OORSPRONG BOVEN HOUTVUUR EN MET ROOK GAREN. DIT DUURT LANG EN DAAROM SPREKEN WE OVER LANGZAAM GEGAARD. JEROEN HAZEBROEK EN HARRY HAVINGA, SAMEN MEER DAN 60 JAAR BARBECUE-ERVARING, COMBINEREN IN DIT BOEK HUN RUIME ERVARING MET DEZE BARBECUETECHNIEK.
Met 'Het Ultieme Low & Slowboek' ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om thuis ook langzaam gegaarde gerechten te bereiden. Van Amerikaanse brisket tot Kantonees buikspek. Auteurs Jeroen Hazebroek en Harry Havinga willen je de basisprincipes bijbrengen waar je in je achtertuin profijt van hebt. Of je nou een kogelbarbecue of een volwassen smoker hebt. Allereerst gaan ze dieper in op de dominante barbecue-culturen uit de Verenigde Staten en Mexico. Ook leer je meer over de twee minder bekende, de Kantonese en onze eigen Zuiderzese. Ieder met eigen technieken én ingrediënten.
De 70 gevarieerde recepten in dit boek zijn ingedeeld op de vier genoemde culturen. Ga voor Boston butt uit Amerika of een Mexicaanse birria van lam. Kies Kantonese bedelaarskip in lotusblad of gerookte paling uit eigen zee. In ieder hoofdstuk staan de technieken centraal, en komen na de hoofdgerechten ook bijgerechten en enkele nagerechten aan bod. Dit boek deelt maakbare en niet overdreven moeilijke recepten, zodat je een betere Low & Slowpitmaster wordt, met aandacht voor je persoonlijke vuurhaard.
Details
EAN : | 9789083139890 |
Uitgever : | Fun Cooking Online B.V |
Publicatie datum : | 26-11-2024 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 276 mm |
Breedte : | 220 mm |
Dikte : | 23 mm |
Gewicht : | 1004 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 224 |
Reeks : | De ultieme reeks |
Keywords : | barbecue;low & slow;barbecuegerechten |