Bruis

Barbara Serulus-Elise Van Iterson


Nederlands | 15-11-2019 | 144 pagina's

9789063695538

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 18,99

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Retour mogelijk, zie onze algemene voorwaarden onder punt 4

   Levering binnen België: 7,95 euro - gratis levering vanaf 55 euro / naar Nederland: 8,95 euro




Korte beschrijving/Annotatie

Fermentatie brengt heerlijke non-alcholische drankjes voort. Denk aan een kombucha, of een waterkefir. Bruis vertelt je alles wat je nodig hebt om deze gezonde en alcoholvrije dranken zelf te brouwen.

Tekst achterflap

Fermentatie brengt fantastische non-alcholische drankjes voort. Denk aan een friszure kombucha, een dorstlessende waterkefir of een aardse bietenkvass.
Stuk voor stuk bruisend door gezonde bacteriën en complex en verrassend van smaak. Ze duiken steeds meer op in toprestaurants en cocktailbars maar je kan ze ook makkelijk zelf maken. Gefermenteerde dranken zijn met hun natuurlijke sprankeling en licht gegiste smaken
een waardig alternatief voor wijn of bier. Ideaal voor wie minder alcohol wil consumeren én een probiotische boost wil geven aan zijn lichaam. Dit boek vertelt je alles wat je nodig hebt om deze gezonde en alcoholvrije dranken eigenhandig te brouwen thuis. Je vindt heldere recepten die stap-voor-stap geïllustreerd worden, behapbare wetenschappelijke informatie over het fermentatieproces en sappige anekdotes over de herkomst van deze bijzondere drankjes.

Beschrijving

Fermentatie brengt fantastische non-alcholische drankjes voort. Denk aan een friszure kombucha, een dorstlessende waterkefir of een aardse bietenkvass.
Stuk voor stuk bruisend door gezonde bacteriën en complex en verrassend van smaak. Ze duiken steeds meer op in toprestaurants en cocktailbars maar je kan ze ook makkelijk zelf maken. Gefermenteerde dranken zijn met hun natuurlijke sprankeling en licht gegiste smaken
een waardig alternatief voor wijn of bier. Ideaal voor wie minder alcohol wil consumeren én een probiotische boost wil geven aan zijn lichaam. Dit boek vertelt je alles wat je nodig hebt om deze gezonde en alcoholvrije dranken eigenhandig te brouwen thuis. Je vindt heldere recepten die stap-voor-stap geïllustreerd worden, behapbare wetenschappelijke informatie over het fermentatieproces en sappige anekdotes over de herkomst van deze bijzondere drankjes.

Slogan/Promotie

Fermentatie brengt fantastische non-alcholische drankjes voort. Denk aan een friszure kombucha, een dorstlessende waterkefir of een aardse bietenkvass. Stuk voor stuk bruisend door gezonde bacteriën en complex en verrassend van smaak. Ze duiken steeds meer op in toprestaurants en cocktailbars maar je kan ze ook makkelijk zelf maken. Gefermenteerde dranken zijn met hun natuurlijke sprankeling en licht gegiste smaken een waardig alternatief voor wijn of bier. Ideaal voor wie minder alcohol wil consumeren én een probiotische boost wil geven aan zijn lichaam. Dit boek vertelt je alles wat je nodig hebt om deze gezonde en alcoholvrije dranken eigenhandig te brouwen thuis. Je vindt heldere recepten die stap-voor stap geïllustreerd worden, behapbare wetenschappelijke informatie over het fermentatieproces en sappige anekdotes over de herkomst van deze bijzondere drankjes.

Details

EAN :9789063695538
Auteur: 
Uitgever :BIS Publishers
Publicatie datum :  15-11-2019
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :156 mm
Dikte :16 mm
Gewicht :330 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :144