Al dente as f*ck

Pastology


Nederlands | 28-10-2025 | 176 pagina's

9789059960275

Hardback


€ 29,99

 Voorraad in de winkel

   Retour mogelijk, zie onze algemene voorwaarden onder punt 4

   Levering binnen België: 6,95 euro - gratis levering vanaf 55 euro / naar Nederland: 8,95 euro




Tekst achterflap

Wie pasta zegt, zegt Bruna en Emanuele. Bruna groeide op tussen de deegvellen in het pastabedrijf van haar grootouders, Emanuele's ouders hadden een osteria in Rome.
Na een koksopleiding vlogen ze beide uit naar Europese topkeukens, van Gordon Ramsey in Londen tot Pure C in Cadzand. Vandaag brengen ze die Italiaanse knowhow en culinaire creativiteit samen in Pastology: dé community voor iedereen die houdt van pasta met een stevige scheut humor en rebellie.

In hun langverwachte boek nemen de pastameesters je mee van deeg tot dampend bord. Je leert zelf volgens de artisanale technieken pasta maken: met ei of zonder ei, met een pastamachine of met eenvoudige keukentools. Vervolgens geven ze hun allerbeste pastarecepten prijs: 20 Italiaanse signatuurgerechten à la nonna, gevolgd door 25 modernere variaties met een twist. En als je even geen tijd hebt om zelf te kneden en te rollen, maak je met enkele snelle sauzen van je winkelpasta alsnog iets bijzonders.

Tussendoor ontdek je handige tips, leuke anekdotes en originele foodfotografie. Meer dan een bundel recepten, is dit boek een pastarevolutie!

Beschrijving

Wie pasta zegt, zegt Bruna en Emanuele. Bruna groeide op tussen de deegvellen in het pastabedrijf van haar grootouders, Emanuele's ouders hadden een osteria in Rome.
Na een koksopleiding vlogen ze beide uit naar Europese topkeukens, van Gordon Ramsey in Londen tot Pure C in Cadzand. Vandaag brengen ze die Italiaanse knowhow en culinaire creativiteit samen in Pastology: dé community voor iedereen die houdt van pasta met een stevige scheut humor en rebellie.

In hun langverwachte boek nemen de pastameesters je mee van deeg tot dampend bord. Je leert zelf volgens de artisanale technieken pasta maken: met ei of zonder ei, met een pastamachine of met eenvoudige keukentools. Vervolgens geven ze hun allerbeste pastarecepten prijs: 20 Italiaanse signatuurgerechten à la nonna, gevolgd door 25 modernere variaties met een twist. En als je even geen tijd hebt om zelf te kneden en te rollen, maak je met enkele snelle sauzen van je winkelpasta alsnog iets bijzonders.

Tussendoor ontdek je handige tips, leuke anekdotes en originele foodfotografie. Meer dan een bundel recepten, is dit boek een pastarevolutie!

Slogan/Promotie

Het langverwachte pastaboek van internetsensatie Pastology

Details

EAN :9789059960275
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Lannoo
Publicatie datum :  28-10-2025
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :240 mm
Breedte :195 mm
Dikte :15 mm
Status :Nog niet beschikbaar
Aantal pagina's :176