BAUT
Michiel Van der Eerde-Marcus Polman
Nederlands | 30-11-2020 | 256 pagina's
9789059566361
Hardback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 35,00
Retour mogelijk, zie onze algemene voorwaarden onder punt 4
Levering binnen België: 6,95 euro - gratis levering vanaf 55 euro / naar Nederland: 8,95 euro
Tekst achterflap
BAUT staat voor: rauw, rebels, eigenzinnig en bovenal - tijdelijk. Chefkok en eigenaar Michiel van der Eerde zette met zijn spraakmakende BAUT-concept dé standaard voor pop-uprestaurants in Nederland. Met het credo 'underpromise and overdeliver' weet Van der Eerde met zijn team een trouwe groep BAUT-fans én nieuwe gasten steeds opnieuw te verrassen.
Van de alom geprezen steak tartaar met baconmayonaise en Aziatische oesters tot sticky toffee met crème fraîche-ijs en de beroemde BAUT-cocktails (zoals de 'Man bun machine gun'). Al deze bijzondere recepten én verhalen over 8 jaar BAUT komen samen in dit unieke kookboek.
Michiel van der Eerde deed zijn kennis en ervaring als kok op in de topgastronomie bij onder meer La Rive** (Amstel Hotel), De Hoefslag*, Bokkedoorns** en Oud Sluis***. Hij was eindverantwoordelijk voor verschillende horecaconcepten zoals Envy, Mazzo, Nevy, Nomads en Supperclub. Van der Eerde was in 2015 en 2016 samen met topkok Robert Kranenborg en foodjournalist Marcus Polman presentator en jurylid van het programma Masterchef Holland.
Beschrijving
BAUT staat voor: rauw, rebels, eigenzinnig en bovenal - tijdelijk. Chefkok en eigenaar Michiel van der Eerde zette met zijn spraakmakende BAUT-concept dé standaard voor pop-uprestaurants in Nederland. Met het credo 'underpromise and overdeliver' weet Van der Eerde met zijn team een trouwe groep BAUT-fans én nieuwe gasten steeds opnieuw te verrassen.
Van de alom geprezen steak tartaar met baconmayonaise en Aziatische oesters tot sticky toffee met crème fraîche-ijs en de beroemde BAUT-cocktails (zoals de 'Man bun machine gun'). Al deze bijzondere recepten én verhalen over 8 jaar BAUT komen samen in dit unieke kookboek.
Michiel van der Eerde deed zijn kennis en ervaring als kok op in de topgastronomie bij onder meer La Rive** (Amstel Hotel), De Hoefslag*, Bokkedoorns** en Oud Sluis***. Hij was eindverantwoordelijk voor verschillende horecaconcepten zoals Envy, Mazzo, Nevy, Nomads en Supperclub. Van der Eerde was in 2015 en 2016 samen met topkok Robert Kranenborg en foodjournalist Marcus Polman presentator en jurylid van het programma Masterchef Holland.
Details
EAN : | 9789059566361 |
Uitgever : | Fontaine Uitgevers B.V. |
Publicatie datum : | 30-11-2020 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 270 mm |
Breedte : | 210 mm |
Dikte : | 26 mm |
Gewicht : | 1252 gr |
Status : | Te bestellen |
Aantal pagina's : | 256 |