De smaakbijbel

Niki Segnit


Nederlands | 13-05-2011 | 416 pagina's

9789057594434

Hardback


€ 34,99

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Retour mogelijk, zie onze algemene voorwaarden onder punt 4

   Levering binnen België: 6,95 euro - gratis levering vanaf 55 euro / naar Nederland: 8,95 euro




Tekst achterflap

'Ultieme smaakcombinaties binnen handbereik. Zeldzaam zinnenprikkelend leesvoer.' Janneke Vreugdenhil
'Een voortreffelijke gids voor het combineren van smaken.' The Observer

Heb je je ooit afgevraagd waarom de ene smaak samengaat met de andere? Waarom biet zo goed is met geitenkaas of chili met chocolade? En durf je het aan om citroen en rundvlees te combineren of bosbessen met paddenstoelen?
In de klassieker De smaakbijbel van culinair columnist en smaakexpert Niki Segnit lees je waarom welke smaak zo goed samengaat met de ander. Segnit lepelt 99 populaire ingrediënten op, suggereert klassieke en minder bekende smaakovereenkomsten, ontvouwt 16 smaakthema's in 200 recepten.
De smaakbijbel is een nuttig, boeiend en gewild naslagwerk dat je kookkunsten - of die van degene die de feestmaanden in de keuken staat - onmetelijk zal verbeteren.

'Nieuwe culinaire vergezichten, een bron van smaakinspiratie!' Onno Kleyn
'Een bedrieglijk eenvoudig meesterwerkje.' The Sunday Times
'Hoort op de boekenplank van iedere thuiskok.' The Spectator
'Nieuwe culinaire vergezichten, een bron van smaakinspiratie!' Onno Kleyn
'Een bedrieglijk eenvoudig meesterwerkje.' The Sunday Times

Beschrijving

'Ultieme smaakcombinaties binnen handbereik. Zeldzaam zinnenprikkelend leesvoer.' Janneke Vreugdenhil
'Een voortreffelijke gids voor het combineren van smaken.' The Observer

Heb je je ooit afgevraagd waarom de ene smaak samengaat met de andere? Waarom biet zo goed is met geitenkaas of chili met chocolade? En durf je het aan om citroen en rundvlees te combineren of bosbessen met paddenstoelen?
In de klassieker De smaakbijbel van culinair columnist en smaakexpert Niki Segnit lees je waarom welke smaak zo goed samengaat met de ander. Segnit lepelt 99 populaire ingrediënten op, suggereert klassieke en minder bekende smaakovereenkomsten, ontvouwt 16 smaakthema's in 200 recepten.
De smaakbijbel is een nuttig, boeiend en gewild naslagwerk dat je kookkunsten - of die van degene die de feestmaanden in de keuken staat - onmetelijk zal verbeteren.

'Nieuwe culinaire vergezichten, een bron van smaakinspiratie!' Onno Kleyn
'Een bedrieglijk eenvoudig meesterwerkje.' The Sunday Times
'Hoort op de boekenplank van iedere thuiskok.' The Spectator
'Nieuwe culinaire vergezichten, een bron van smaakinspiratie!' Onno Kleyn
'Een bedrieglijk eenvoudig meesterwerkje.' The Sunday Times

Details

EAN :9789057594434
Auteur: 
Uitgever :Podium b.v. Uitgeverij
Publicatie datum :  13-05-2011
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :225 mm
Breedte :145 mm
Dikte :40 mm
Gewicht :627 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :416