Van wafel tot koek


Nederlands | 10-03-2023 | 272 pages

9789048870004

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 35,00

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Retour mogelijk, zie onze algemene voorwaarden onder punt 4

   Levering binnen België: 5,95 euro - gratis levering vanaf 50 euro / naar Nederland: 8,95 euro




Korte beschrijving/Annotatie

Genomineerd voor het Food and Friends Gouden Kookboek, vakjuryprijs 2023

Tekst achterflap

Regula verbeeldt met haar verhalende fotografie en recepten het landschap van de rijke bakcultuur van de Lage Landen. Van het donkere roggebrood en de honingkoek die de ruggengraat vormden van een dagelijks feest op het bord tot lang vergeten recepten. Er zijn wafels en winterbroden voor de twaalf dagen van Kerstmis, pannenkoeken voor Lichtmis en Carnaval, krakelingen voor de vastentijd, vlaai en gefrituurde bollen voor Kerstmis en alle kruidige lekkernijen die ons meteen aan Sinterklaas en Sint-Maarten doen denken.

Beschrijving

Regula verbeeldt met haar verhalende fotografie en recepten het landschap van de rijke bakcultuur van de Lage Landen. Van het donkere roggebrood en de honingkoek die de ruggengraat vormden van een dagelijks feest op het bord tot lang vergeten recepten. Er zijn wafels en winterbroden voor de twaalf dagen van Kerstmis, pannenkoeken voor Lichtmis en Carnaval, krakelingen voor de vastentijd, vlaai en gefrituurde bollen voor Kerstmis en alle kruidige lekkernijen die ons meteen aan Sinterklaas en Sint-Maarten doen denken.

Details

EAN :9789048870004
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatiedatum :  10-03-2023
Formaat :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :257 mm
Breedte :193 mm
Dikte :27 mm
Gewicht :1104 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :272
Trefwoorden :  bakken;carnaval;gebak;kermis;koek;koekebrood;krakelingenen;lichtmis;pannekoeken;pretzels;speculaas;vlaai;wafel