Inmaak- en fermenteerbijbel

Simone Van Thull


Nederlands | 06-10-2023 | 496 pagina's

9789048866489

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 34,99

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Retour mogelijk, zie onze algemene voorwaarden onder punt 4

   Levering binnen België: 6,95 euro - gratis levering vanaf 55 euro / naar Nederland: 8,95 euro




Korte beschrijving/Annotatie

Hét naslagwerk voor iedereen die alles over inmaken en fermenteren wil weten.

Tekst achterflap

Van snelle komkommerpickle tot uitjes op vijgenazijn en van chili-jam tot vlierbloesemkefir; in Inmaak- en Fermenteerbijbel van Simone van Thull vind je meer dan 230 recepten om groenten en fruit in te maken en te fermenteren. Natuurlijk ontbreken ook de condimenten en drankjes niet. De recepten zijn ingedeeld op conserveertechniek. Leer de verschillende bereidingsmethoden aan de hand van heldere theorie en stap-voor-stap-uitleg. Ieder recept geeft meerdere serveertips en enkele vervolgrecepten, zodat je direct van je knapperige zuurtjes kunt genieten. Tover kolen, knollen, wortels en augurken om tot ware smaakbommen!

Beschrijving

Van snelle komkommerpickle tot uitjes op vijgenazijn en van chili-jam tot vlierbloesemkefir; in Inmaak- en Fermenteerbijbel van Simone van Thull vind je meer dan 230 recepten om groenten en fruit in te maken en te fermenteren. Natuurlijk ontbreken ook de condimenten en drankjes niet. De recepten zijn ingedeeld op conserveertechniek. Leer de verschillende bereidingsmethoden aan de hand van heldere theorie en stap-voor-stap-uitleg. Ieder recept geeft meerdere serveertips en enkele vervolgrecepten, zodat je direct van je knapperige zuurtjes kunt genieten. Tover kolen, knollen, wortels en augurken om tot ware smaakbommen!

Details

EAN :9789048866489
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatie datum :  06-10-2023
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :218 mm
Breedte :163 mm
Dikte :47 mm
Gewicht :1248 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :496
Reeks :  Kookbijbels
Keywords :  appels;augurken;azijn;azijnzuur;bacteriële cultuur;bacteriën;boerenkool;bonen;brouwvat;chutney;citroenen;conserveren;fermentatiepot;fermenteren;gefermenteerd;gemberbier;gist;inmaakkruiden;inmaken;jam;jampot;kefir;kersen;ketchup;kimchi;kombucha;kombuis;komkommer;kool;marmelade;melkzuur;pekel;peperkorrels;peperoncini;pickles;potten;probiotica.;rijstwijn;rode biet;rode uien;rodekool;sauerkraut;siroop;tempeh;weckpot;wortelen;yogurt;zoetzuur;zuurdesem;zuurkool;gerechten