EAN:  9789048860067
Publicatiedatum:   01-06-2021
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  317

  Bestelbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 30,00

Nora wordt overweldigd door het gevoel dat ze in haar leven verkeerde keuzes heeft gemaakt, en iedereen teleurstelt. Wanneer ze in de Middernachtbibliotheek terechtkomt, een plek tussen leven en dood, krijgt ze de kans om te zien op welke vele manieren haar leven anders had kunnen verlopen. Elk boek dat ze openslaat neemt haar mee naar een ander leven: waarin ze Olympisch zwemkampioen is, wél bij haar ex is gebleven of haar droom om gletsjeronderzoeker te worden daadwerkelijk heeft waargemaakt. In elk bestaan probeert ze haar weg te vinden. Terwijl ze door de Middernachtbibliotheek struint moet ze de ultieme vraag onder ogen komen: wat maakt het leven de moeite waard?
Middernachtbibiliotheek is een betoverende en hartverwarmende roman die toont dat er altijd nog andere mogelijkheden zijn als je het somber inziet. Een ode aan het leven, ook als dat gebreken vertoont.

Als je alles waar je spijt van hebt ongedaan kunt maken, zou je dat dan ook doen?

  EAN: 9789048860067
  Auteur: 
  Uitgever: Overamstel Uitgevers
  Vertaler:  Monique Ter Berg
  Publicatiedatum:   01-06-2021
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 137 mm
  Breedte: 209 mm
  Dikte: 29 mm
  Gewicht: 420 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 317
  Trefwoorden:   bibliotheek;bieb;blogs;boek vol spijt;boeken;depressie;dood;fantasie;fictie;haig;kat;kracht van boeken;kracht van verhalen;leven;levens;lezer;magisch;magisch realistisch;matt;meeste mensen deugen;middernacht;middernachtbibliotheek;midnight library;nacht;nachtbibliotheek;nora;planeet paranoia;reasons to stay alive;redenen om te blijven leven;rutger bregman;spijt;sprookje;twitter;vertalling;zelfdoding;zelfmoord;Romans;Lotsbestemming;Keuzes