De bijbel van de Nederlandse keuken
Janneke Vreugdenhil
Nederlands | 12-10-2020 | 496 pagina's
9789048847341
Hardback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 33,99
Retour mogelijk, zie onze algemene voorwaarden onder punt 4
Levering binnen België: 6,95 euro - gratis levering vanaf 55 euro / naar Nederland: 8,95 euro
Korte beschrijving/Annotatie
De Nederlandse foodjournalist schrijft hét Nederlandse kookboek!
Tekst achterflap
Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.
Beschrijving
Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.
Details
EAN : | 9789048847341 |
Uitgever : | Overamstel Uitgevers |
Publicatie datum : | 12-10-2020 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 218 mm |
Breedte : | 162 mm |
Dikte : | 45 mm |
Gewicht : | 1231 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 496 |