De bijbel van de Nederlandse keuken

Janneke Vreugdenhil


Nederlands | 12-10-2020 | 496 pagina's

9789048847341

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 33,99

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Retour mogelijk, zie onze algemene voorwaarden onder punt 4

   Levering binnen België: 6,95 euro - gratis levering vanaf 55 euro / naar Nederland: 8,95 euro




Korte beschrijving/Annotatie

De Nederlandse foodjournalist schrijft hét Nederlandse kookboek!

Tekst achterflap

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.

Beschrijving

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.

Details

EAN :9789048847341
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatie datum :  12-10-2020
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :218 mm
Breedte :162 mm
Dikte :45 mm
Gewicht :1231 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :496