Van aardappel tot avocado
Klaartje Scheepers
Nederlands | 26-10-2021 | 320 pagina's
9789045041728
Paperback / softback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 24,99
Retour mogelijk, zie onze algemene voorwaarden onder punt 4
Levering binnen België: 6,95 euro - gratis levering vanaf 55 euro / naar Nederland: 8,95 euro
Korte beschrijving/Annotatie
Met Allerhande als reisgids neemt Klaartje Scheepers je mee op een smakelijke reis door zeventig jaar Nederlandse eetgeschiedenis.
Tekst achterflap
Hoe beïnvloedde Allerhande wat wij eten, hoe lang we in de keuken staan, welke producten en keukens we ontdekken? De eerste Allerhande verscheen in 1954. Stel je voor dat je alle edities op een rij naast elkaar zou leggen, alsof ze borden op een lange tafel vormen. Achter al die borden zitten talloze verhalen, die verzameld zijn in dit boek. En als je erlangs zou lopen, zie je hoe de gerechten veranderen, maar ook wijzelf en de wereld om ons heen. Van groene erwten met boterhamworst tot huevos rancheros met boerenkool, via fusion, moleculair tot überlokaal. Ons bord weerspiegelt wie we waren en zijn.
Beschrijving
Hoe beïnvloedde Allerhande wat wij eten, hoe lang we in de keuken staan, welke producten en keukens we ontdekken? De eerste Allerhande verscheen in 1954. Stel je voor dat je alle edities op een rij naast elkaar zou leggen, alsof ze borden op een lange tafel vormen. Achter al die borden zitten talloze verhalen, die verzameld zijn in dit boek. En als je erlangs zou lopen, zie je hoe de gerechten veranderen, maar ook wijzelf en de wereld om ons heen. Van groene erwten met boterhamworst tot huevos rancheros met boerenkool, via fusion, moleculair tot überlokaal. Ons bord weerspiegelt wie we waren en zijn.
Details
EAN : | 9789045041728 |
Uitgever : | Atlas-Contact |
Publicatie datum : | 26-10-2021 |
Uitvoering : | Paperback / softback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 230 mm |
Breedte : | 150 mm |
Dikte : | 22 mm |
Gewicht : | 498 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 320 |
Keywords : | eetcultuur;nederland |