EAN:  9789044363968
Publicatiedatum:   24-05-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  464

  Bestelbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 30,00

De achttienjarige Daunis Fontaine heeft zich door haar gemengde afkomst altijd een buitenstaander gevoeld - zowel in haar geboortestad als in het nabijgelegen Ojibwe-reservaat. Ze droomt ervan om geneeskunde te studeren, maar ze heeft haar toekomst op pauze gezet om voor haar moeder te zorgen. Het enige lichtpuntje is de ontmoeting met Jamie, de charmante nieuwe speler in het hockeyteam van haar broer Levi.

Hoewel Daunis als een blok voor hem valt, krijgt ze het gevoel dat hij iets verbergt. Alles komt aan het licht wanneer Daunis getuige is van een schokkende moord, waardoor ze verzeild raakt in een geheime FBI-operatie. Met tegenzin stemt ze ermee in om undercover te gaan. Ze raakt verwikkeld in een web van verraad en zal zich een sterke Ojibwe-vrouw moeten tonen om degenen van wie ze houdt te beschermen.

Aangrijpend verhaal over een meisje dat undercover gaat om corruptie in haar gemeenschap aan de kaak te stellen.

  EAN: 9789044363968
  Auteur: 
  Uitgever: Overamstel Uitgevers
  Vertaler:  Harmien Robroch
  Publicatiedatum:   24-05-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 137 mm
  Breedte: 210 mm
  Dikte: 35 mm
  Gewicht: 606 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 464
  Trefwoorden:   angeline boulley;anishinaabe kwe;beschermen;buitenbeentje;daunis fontaine;dochter van de vuurhoeder;drugs;drugsonderzoek;fbi;firekeeper's daughter;gemeenschap;geneeskunde;kwetsbare moeder;liefde;moord;moordmysterie;native;native american;ojibwe;romantiek;scheikunde;stam;stamlid;sterke vrouw;traditionele medicijnen;undercover;verenigde staten;verliefd;halfbloed;race and racial identity;racisme;Thrillers;Romans;Indianen;Drugs