EAN:  9789044363906
Publicatiedatum:   06-04-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  316

  Bestelbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 30,00

Beauregard 'Bug' Montage is een goudeerlijke monteur, een liefhebbende echtgenoot en een hardwerkende vader. Maar ooit was Bug de man die van de heuvels van North Carolina tot de stranden van Florida bekendstond als de beste vluchtautobestuurder van de Oostkust.

Wanneer zijn zorgvuldig opgebouwde nieuwe leven in elkaar dreigt te storten voelt hij de onverbiddelijke aantrekkingskracht van de wereld van bloed en kogels. Als een vroegere kennis hem vertelt over een overval op een juwelier die niet mis kán gaan, heeft Bug het gevoel dat hij niet anders kan dan weer achter het stuur plaats te nemen. En Bug is op zijn best als de geur van benzine zich vermengt met de geur van angst.

Achtervolgd door de geest van wie hij ooit was en de vader die verdween wanneer hij hem het meest nodig had, moet Bug een laatste uitweg vinden.

Hij is een echtgenoot, een vader, een monteur... en de beste vluchtautobestuurder ten oosten van de Mississippi

  EAN: 9789044363906
  Auteur: 
  Uitgever: Overamstel Uitgevers
  Vertaler:  Joost van der Meer - Bill Oostendorp
  Publicatiedatum:   06-04-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 136 mm
  Breedte: 210 mm
  Dikte: 30 mm
  Gewicht: 426 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 316
  Trefwoorden:   african american;auto's;blacktop wasteland;boeven;cosby;een laatste uitweg;misdrijf;overval;recidive;s. a. cosby;verenigde staten;vluchtauto;Thrillers;Romans