Etenstijd!

Yvette van Boven-Teun van de Keuken


Nederlands | 01-11-2024 | 208 pagina's

9789038813547

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,50 € 15,00

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Retour mogelijk, zie onze algemene voorwaarden onder punt 4

   Levering binnen België: 6,95 euro - gratis levering vanaf 55 euro / naar Nederland: 8,95 euro




Tekst achterflap

Al twee jaar lang klinken Teun en Yvette door de oortjes van hun trouwe luisteraars. In de podcast Etenstijd! hoor je tips, verhalen en de antwoorden op talloze luisteraarsvragen over eten – genoeg om een boek mee te vullen. Van airfryer tot zeezout, dit boek snijdt culinaire zaken in hapklare hoofdstukjes aan. Ga het gastronomische alfabet stelselmatig af, of volg de tips van Teun en Yvette en blader kriskras door het boek.

Wat is de definitie van een goed restaurant, hoe vind je er een, en welke wijn bestel je dan? In welk seizoen oogst Yvette de artisjokken en met wat voor saus serveert ze die? In welk aanrechtkasteel stooft Teun altijd zijn bonen, en welke apparaten fossiliseren in zijn keukenkast? Je leest het allemaal in Etenstijd!

Yvette over Teun:

Teun is scherp, eerlijk, slim en altijd grappig. En of hij nu misstanden in de voedselindustrie onthult of zijn thuiskeuken induikt: het smaakt altijd naar meer, vandaar dat ik graag bij hem aan tafel zit.

Teun over Yvette:

Als Yvette met haar ongebreidelde enthousiasme en haar onmetelijke kennis over eten praat, dan kunnen wij niets anders doen dan luisteren, genieten en gaan koken.

Beschrijving

Al twee jaar lang klinken Teun en Yvette door de oortjes van hun trouwe luisteraars. In de podcast Etenstijd! hoor je tips, verhalen en de antwoorden op talloze luisteraarsvragen over eten – genoeg om een boek mee te vullen. Van airfryer tot zeezout, dit boek snijdt culinaire zaken in hapklare hoofdstukjes aan. Ga het gastronomische alfabet stelselmatig af, of volg de tips van Teun en Yvette en blader kriskras door het boek.

Wat is de definitie van een goed restaurant, hoe vind je er een, en welke wijn bestel je dan? In welk seizoen oogst Yvette de artisjokken en met wat voor saus serveert ze die? In welk aanrechtkasteel stooft Teun altijd zijn bonen, en welke apparaten fossiliseren in zijn keukenkast? Je leest het allemaal in Etenstijd!

Yvette over Teun:

Teun is scherp, eerlijk, slim en altijd grappig. En of hij nu misstanden in de voedselindustrie onthult of zijn thuiskeuken induikt: het smaakt altijd naar meer, vandaar dat ik graag bij hem aan tafel zit.

Teun over Yvette:

Als Yvette met haar ongebreidelde enthousiasme en haar onmetelijke kennis over eten praat, dan kunnen wij niets anders doen dan luisteren, genieten en gaan koken.

Details

EAN :9789038813547
Auteur: 
Uitgever :Singel Uitgeverijen
Publicatie datum :  01-11-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :200 mm
Breedte :147 mm
Dikte :19 mm
Gewicht :395 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :208
Keywords :  voeding;gerechten