Vers deeg

Claudia Damen


Nederlands | 08-10-2020 | 207 pagina's

9789038808376

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 28,99

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Retour mogelijk, zie onze algemene voorwaarden onder punt 4

   Levering binnen België: 6,95 euro - gratis levering vanaf 55 euro / naar Nederland: 8,95 euro




Tekst achterflap

Hoe maak je zelf naan, tortilla’s, croissants of een brioche? Met Vers deeg leer je de basis van het bakken, met waar nodig een handig stappenplan. Bovendien volgt na elke basistechniek een aantal recepten waarin je het geleerde kunt toepassen. Heb je zelf brood gemaakt en wordt het oud? Verwerk het dan in een uiensoep of een lekkere caesarsalade. Met ruim tachtig recepten voor zoet en hartig laat Claudia Damen zien hoe je basisrecepten kunt uitbouwen naar bijzondere en moeilijkere gerechten.

‘Dit héérlijke kookboek neemt je mee naar de basis van gerechten waar we allemaal van houden. Van vers brood en zelfgemaakte croissants tot aan naan, bagels en pasta. Dit kookboek zou wat mij betreft iedereen in huis moeten hebben!’ – beaufood.nl

‘Wie bakken oubollig vindt, vergist zich mooi. Nooit gedacht dat bloem zo sexy kon zijn. Vers deeg is meer dan een ‘deeglijk’ boek. Watertanden, schuimbekken van de eerste tot de laatste pagina.’ – The Messy Chef

‘De prachtige foto’s en de heerlijke recepten maken dat je meteen de keuken wilt induiken om te gaan koken en bakken. Je hoeft echt geen keukenprins(es) te zijn om de gerechten klaar te maken. Wij krijgen er in ieder geval enorme honger van!’ – Familie over de Kook

Beschrijving

Hoe maak je zelf naan, tortilla’s, croissants of een brioche? Met Vers deeg leer je de basis van het bakken, met waar nodig een handig stappenplan. Bovendien volgt na elke basistechniek een aantal recepten waarin je het geleerde kunt toepassen. Heb je zelf brood gemaakt en wordt het oud? Verwerk het dan in een uiensoep of een lekkere caesarsalade. Met ruim tachtig recepten voor zoet en hartig laat Claudia Damen zien hoe je basisrecepten kunt uitbouwen naar bijzondere en moeilijkere gerechten.

‘Dit héérlijke kookboek neemt je mee naar de basis van gerechten waar we allemaal van houden. Van vers brood en zelfgemaakte croissants tot aan naan, bagels en pasta. Dit kookboek zou wat mij betreft iedereen in huis moeten hebben!’ – beaufood.nl

‘Wie bakken oubollig vindt, vergist zich mooi. Nooit gedacht dat bloem zo sexy kon zijn. Vers deeg is meer dan een ‘deeglijk’ boek. Watertanden, schuimbekken van de eerste tot de laatste pagina.’ – The Messy Chef

‘De prachtige foto’s en de heerlijke recepten maken dat je meteen de keuken wilt induiken om te gaan koken en bakken. Je hoeft echt geen keukenprins(es) te zijn om de gerechten klaar te maken. Wij krijgen er in ieder geval enorme honger van!’ – Familie over de Kook

Details

EAN :9789038808376
Auteur: 
Uitgever :Singel Uitgeverijen
Publicatie datum :  08-10-2020
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :238 mm
Breedte :191 mm
Dikte :24 mm
Gewicht :838 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :207
Keywords :  brood;gerechten met brood;gebak;gerechten met deegwaren