EAN:  9789026352560
Publicatiedatum:   10-07-2020
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Frans
Aantal bladzijden:  291

  Levertijd: binnen 1-4 werkdagen

  Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

  Gratis geleverd vanaf € 30,00

Bloemen van de de duisternis is de nieuwste roman van Tatiana de Rosnay, de auteur van Haar naam was Sarah en De familiereünie.

Clarissa, een schrijver met een getroebleerd verleden, verlaat na een afschuwelijke ontdekking haar echtgenoot. Ze vindt een nieuw appartement via CASA, eigenaar van een gewild complex dat exclusief bestemd is voor kunstenaars. Maar al snel krijgt ze het gevoel dat iemand haar continu bespiedt; dromen en werkelijkheid beginnen in elkaar over te lopen. Clarissa wordt steeds labieler. Wie zit er achter CASA? Aangemoedigd door haar kleindochter gaat Clarissa zelf op onderzoek uit, maar haar dochter vreest dat haar moeder de grip op de werkelijkheid verliest. Is Clarissa inderdaad een fragiele schrijver met te veel fantasie, of is ze een beangstigende waarheid op het spoor?

Bloemen van de duisternis van Tatiana de Rosnay is een indringende roman over de macht van kunstmatige intelligentie, vanuit het perspectief van drie generaties vrouwen, tegen de achtergrond van het Parijs van de nabije toekomst.

‘Atwoodiaanse dystopie, waarin De Rosnay alle ingrediënten die we van haar kennen verwerkt: een beklemmend huis, huwelijksgeheimen, eenzaamheid, Virginia Woolf en een verrassend eind. Zeer geslaagd!’ – Le Point

‘Een zeer geslaagde roman over jaloezie, het gewicht van geheimen en de kwalijke gevolgen van kunstmatige intelligentie.’ – Le Journal du Dimanche

  EAN: 9789026352560
  Auteur: 
  Uitgever: Ambo/Anthos Uitgevers-Ambo/Anthos Uitgevers
  Vertaler:  Noor Koch
  Publicatiedatum:   10-07-2020
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Frans
  Hoogte: 137 mm
  Breedte: 215 mm
  Dikte: 25 mm
  Gewicht: 363 gr
  Voorraad: Levertijd: binnen 1-4 werkdagen
  Aantal bladzijden: 291