Anoniem aan tafel
Werner Loens
Nederlands | 18-09-2025 | 208 pagina's
9789022342053
Paperback / softback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 24,99
Retour mogelijk, zie onze algemene voorwaarden onder punt 4
Levering binnen België: 7,95 euro - gratis levering vanaf 55 euro / naar Nederland: 8,95 euro
Tekst achterflap
Meer dan 30 jaar culinaire geschiedenis van de Lage Landen.
Bijna veertig jaar lang bewandelde Werner Loens voor de Michelingids wereldwijd culinaire wegen. Twee restaurantbezoeken per dag, 20.000 rapporten, 8.500 maaltijden in meer dan 20 landen. Nochtans deed niets vermoeden dat zijn plek niet aan het fornuis zou zijn, maar aan tafel. Vaak alleen, altijd anoniem.
Over fel bevochten sterren, hemelse gerechten en pijnlijke afknappers. Over het belang van smaak, ambacht, creativiteit en persoonlijkheid in de keuken. Het onthullende verhaal van een Michelin-inspecteur op rust.
Beschrijving
Meer dan 30 jaar culinaire geschiedenis van de Lage Landen.
Bijna veertig jaar lang bewandelde Werner Loens voor de Michelingids wereldwijd culinaire wegen. Twee restaurantbezoeken per dag, 20.000 rapporten, 8.500 maaltijden in meer dan 20 landen. Nochtans deed niets vermoeden dat zijn plek niet aan het fornuis zou zijn, maar aan tafel. Vaak alleen, altijd anoniem.
Over fel bevochten sterren, hemelse gerechten en pijnlijke afknappers. Over het belang van smaak, ambacht, creativiteit en persoonlijkheid in de keuken. Het onthullende verhaal van een Michelin-inspecteur op rust.
Details
| EAN : | 9789022342053 |
| Uitgever : | Standaard Uitgeverij |
| Publicatie datum : | 18-09-2025 |
| Uitvoering : | Paperback / softback |
| Taal/Talen : | Nederlands |
| Hoogte : | 216 mm |
| Breedte : | 141 mm |
| Dikte : | 18 mm |
| Gewicht : | 284 gr |
| Status : | Bestelbaar |
| Aantal pagina's : | 208 |