Meat your inner chef

Jos Havekotte-Marcel Maassen-Rianne Sommer-Tom Bos


Nederlands | 03-10-2024 | 166 pagina's

9789000396269

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 26,99

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Retour mogelijk, zie onze algemene voorwaarden onder punt 4

   Levering binnen België: 6,95 euro - gratis levering vanaf 55 euro / naar Nederland: 8,95 euro




Tekst achterflap

Meer dan 80 recepten voor de echte vleesliefhebber


The Meatlovers komen met hét kookboek voor elke vleesliefhebber. Samen met hun experts, vuurmeester Marcel en vakslager Jos, zijn The Meatlovers – een van de grootste online vleesspecialisten van Nederland – op zoek gegaan naar de beste smaken en texturen die de wereld te bieden heeft. Want waarom zou je tevreden zijn met goed, als je kunt gaan voor ultiem? Elk kwalitatief stuk vlees verdient immers een perfecte bereiding.

Aan jou slechts de taak om jouw favoriete stuk vlees te combineren met een van de recepten uit dit boek en je kunt thuis genieten van een diner van restaurantkwaliteit. Van een ossenhaas tournedos met foie royale en truffeljus tot een iberico rack met kersenlaksaus. De recepten zijn voor elk seizoen, met ook meer dan genoeg winterse kerstdiner-inspiratie. De wijntips van professionele sommelier Marc Kroon maken het diner compleet. Inclusief recepten voor de lekkerste sauzen en bijgerechten en nog veel meer. Meat your inner chef!

Jos Havekotte en Marcel Maassen zijn de experts van The Meatlovers: de online vleesspecialist van Nederland en België. Jos is een vakslager met een passie voor verse producten. Met zijn interessante wetenswaardigheden en praktische tips kun je optimaal voorbereid aan de slag. Marcel is een gepassioneerde barbecuekoning en wandelende, schrijvende en kletsende barbecue-Wikipedia.

Beschrijving

Meer dan 80 recepten voor de echte vleesliefhebber


The Meatlovers komen met hét kookboek voor elke vleesliefhebber. Samen met hun experts, vuurmeester Marcel en vakslager Jos, zijn The Meatlovers – een van de grootste online vleesspecialisten van Nederland – op zoek gegaan naar de beste smaken en texturen die de wereld te bieden heeft. Want waarom zou je tevreden zijn met goed, als je kunt gaan voor ultiem? Elk kwalitatief stuk vlees verdient immers een perfecte bereiding.

Aan jou slechts de taak om jouw favoriete stuk vlees te combineren met een van de recepten uit dit boek en je kunt thuis genieten van een diner van restaurantkwaliteit. Van een ossenhaas tournedos met foie royale en truffeljus tot een iberico rack met kersenlaksaus. De recepten zijn voor elk seizoen, met ook meer dan genoeg winterse kerstdiner-inspiratie. De wijntips van professionele sommelier Marc Kroon maken het diner compleet. Inclusief recepten voor de lekkerste sauzen en bijgerechten en nog veel meer. Meat your inner chef!

Jos Havekotte en Marcel Maassen zijn de experts van The Meatlovers: de online vleesspecialist van Nederland en België. Jos is een vakslager met een passie voor verse producten. Met zijn interessante wetenswaardigheden en praktische tips kun je optimaal voorbereid aan de slag. Marcel is een gepassioneerde barbecuekoning en wandelende, schrijvende en kletsende barbecue-Wikipedia.

Details

EAN :9789000396269
Auteur: 
Uitgever :Unieboek | Het Spectrum
Publicatie datum :  03-10-2024
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :239 mm
Breedte :191 mm
Dikte :22 mm
Gewicht :676 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :166
Keywords :  avondeten;recepten;slagers;vlees;vleesliefhebber;vleesspecialist;vleesgerechten