Zoet genoeg

Alison Roman


Nederlands | 13-04-2023 | 303 pagina's

9789000387373

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 35,99

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Retour mogelijk, zie onze algemene voorwaarden onder punt 4

   Levering binnen België: 6,95 euro - gratis levering vanaf 55 euro / naar Nederland: 8,95 euro




Tekst achterflap

‘Alison Roman is de Amerikaanse versie van onze Yvette van Boven, mét knalrode lippen! Fijne ongecompliceerde recepten, geen gedoe, gewoon lekker eten.’ Mascha Lammes, kookboekauteur

‘Na het bekijken van Romans kookboeken, of van een van haar onweerstaanbare kookvideo’s, moet je van goeden huize komen wil je niet onmiddellijk het schort voorbinden.’ Hiske Versprille, de Volkskrant

Het langverwachte nieuwe boek van Alison Roman; eenvoudige en overheerlijke bakrecepten


Hét bakboek van Alison Roman! Meer dan 80 recepten voor de lekkerste taarten, koekjes en desserts, met haar kenmerkende nonchalance die altijd leidt tot een indrukwekkend eindresultaat.

Bakken kan Alison als geen ander: ze werkte jarenlang als patisseriechef in restaurants. Haar Salted butter and chocolate chunk shortbread ging viraal in 2021, en haar Key lime pie is de nummer 1 zoekterm op haar drukbezochte website.

Het unieke keukentalent van Alison zorgt ervoor dat je casual te werk kunt gaan en toch de lekkerste, stijlvolle resultaten behaalt, wat je niveau ook is!

Alison Roman is auteur van Bijzonder simpel en Lekker thuis. Ze was columnist voor de New York Times en culinair redacteur bij Bon Appétit. Eerder werkte zij in diverse professionele keukens, zoals Momofuku Milk Bar in New York en Quince in San Francisco. Alison maakt de succesvolle Home Movies-serie op YouTube en heeft een populaire food-nieuwsbrief. Ze woont in Brooklyn.

Beschrijving

‘Alison Roman is de Amerikaanse versie van onze Yvette van Boven, mét knalrode lippen! Fijne ongecompliceerde recepten, geen gedoe, gewoon lekker eten.’ Mascha Lammes, kookboekauteur

‘Na het bekijken van Romans kookboeken, of van een van haar onweerstaanbare kookvideo’s, moet je van goeden huize komen wil je niet onmiddellijk het schort voorbinden.’ Hiske Versprille, de Volkskrant

Het langverwachte nieuwe boek van Alison Roman; eenvoudige en overheerlijke bakrecepten


Hét bakboek van Alison Roman! Meer dan 80 recepten voor de lekkerste taarten, koekjes en desserts, met haar kenmerkende nonchalance die altijd leidt tot een indrukwekkend eindresultaat.

Bakken kan Alison als geen ander: ze werkte jarenlang als patisseriechef in restaurants. Haar Salted butter and chocolate chunk shortbread ging viraal in 2021, en haar Key lime pie is de nummer 1 zoekterm op haar drukbezochte website.

Het unieke keukentalent van Alison zorgt ervoor dat je casual te werk kunt gaan en toch de lekkerste, stijlvolle resultaten behaalt, wat je niveau ook is!

Alison Roman is auteur van Bijzonder simpel en Lekker thuis. Ze was columnist voor de New York Times en culinair redacteur bij Bon Appétit. Eerder werkte zij in diverse professionele keukens, zoals Momofuku Milk Bar in New York en Quince in San Francisco. Alison maakt de succesvolle Home Movies-serie op YouTube en heeft een populaire food-nieuwsbrief. Ze woont in Brooklyn.

Details

EAN :9789000387373
Auteur: 
Uitgever :Unieboek | Het Spectrum
Publicatie datum :  13-04-2023
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :265 mm
Breedte :215 mm
Dikte :32 mm
Gewicht :1322 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :303
Keywords :  nagerechten;gebak