EAN:  9789000381371
Publicatiedatum:   08-04-2022
Formaat:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  336

  Bestelbaar

   Retour mogelijk, zie onze algemene voorwaarden onder punt 4

   Levering binnen België: 4,95 euro - gratis levering vanaf 40 euro / naar Nederland: 7,95 euro

Een betoverende nieuwe jeugdroman van Sanne Rooseboom

De week waarin Mot een duikboot vond, begon redelijk normaal. Saai zelfs. Dat was niet zo gek. Er moest heel wat gebeuren voordat ze haar grote vondst zou doen. Ze had nog niet eens een magneet.

Mot heet eigenlijk Vlinder. Maar zo noemt alleen haar moeder haar nog. Die wil het liefst een opgeruimd, luchtig kind in een jurkje. Mot is zo niet. Mot houdt van zwarte kleren en van de oude, rommelige stad waarin ze opgroeit. Uit opstandigheid koopt ze van haar spaargeld een magneet om mee te vissen in het oude kanaal. Ze vindt een kleine, roestige duikboot. Die duikboot is het begin van een groots avontuur, waarbij Mot de punk-acrobaten van De Werf ontmoet, ze het tegen een machtige miljardair opneemt en ze haar moeder beter leert kennen.

Mot en de metaalvissers is een origineel en betoverend verhaal, dat zich nét niet in onze wereld afspeelt. Over de rafelrandjes van een stad, over jezelf kunnen zijn en over roest. Heel veel roest.

  EAN: 9789000381371
  Auteur: 
  Uitgever: Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   08-04-2022
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 240 mm
  Breedte: 162 mm
  Dikte: 37 mm
  Gewicht: 689 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 336
  Trefwoorden:   avontuur;duikboot;humor;jippie!;ministerie van oplossingen;sanne rooseboom;sophie pluim;steampunk;voorleesboek;voorlezen;zelf lezen vanaf 9 jaar;avonturenverhalen;moeder-kindrelatie;anders zijn;identiteit;fantasieverhalen