Food in World History

Jeffrey M. Pilcher


Engels | 15-06-2023 | 160 pagina's

9781032351490

Paperback / softback


€ 50,69

 Voorraad in de winkel
   POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

   Retour mogelijk, zie onze algemene voorwaarden onder punt 4

   Levering binnen België: 6,95 euro - gratis levering vanaf 55 euro / naar Nederland: 8,95 euro




Tekst achterflap

Now in its third edition, Food in World History explores culinary cultures and food politics throughout the world, from ancient times to the present day, with expanded discussions of industrialization, indigeneity, colonialism, gender, environment, and food and power.

Beschrijving

Now in its third edition, Food in World History explores culinary cultures and food politics throughout the world, from ancient times to the present day, with expanded discussions of industrialization, indigeneity, colonialism, gender, environment, and food and power.

Details

EAN :9781032351490
Auteur: 
Uitgever :Taylor & Francis
Publicatie datum :  15-06-2023
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Engels
Status :POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
Aantal pagina's :160
Reeks :  Themes in World History