Doorstart op 11 mei 2020

Dierbare lezer,

De afgelopen maanden zijn voor velen een onwezenlijke en moeilijke periode geweest, zowel op persoonlijk als op beroepsmatig vlak.

Onze boekhandel heeft deze periode doorstaan dankzij de enthousiaste steun van velen en dankzij de vele pakjes met bestellingen die we mochten maken en verzenden of persoonlijk aan huis brengen. Het Genker stratenplan (en ook een stuk daarbuiten!) heeft voor ons geen geheimen meer! We willen jullie daar dan ook heel hartelijk voor danken.

Vanaf maandag 11 mei gaan we rustig en met veel gezond verstand terug open. We hebben ons terdege voorbereid door ontsmettingsproducten klaar te zetten, een eenrichtingsverkeer in de winkel aan te duiden en de toonbank af te schermen. Dat weerhoudt er ons echter niet van om jullie persoonlijk en hartelijk welkom te heten!

Wij wijze van dank voor de dapperen die ons de eerste tijd komen opzoeken, krijgt iedere klant van 11 mei tot en met 15 juni bij elke aankoop een cadeaubon ter waarde van 10% van het aankoopbedrag, die geldig is tot en met 30 september 2020.

Ondertussen is ook onze nieuwe website operationeel – neem zeker eens een kijkje! Het is onverwacht een beetje in een stroomversnelling gekomen, waardoor hier en daar nog wat verfijningen moeten aangebracht worden. Geef ons daarvoor nog een beetje respijt a.u.b. en feedback is uiteraard altijd welkom.

Gezien de lock-down wel versoepeld is, maar zeker nog niet opgeheven, blijft ook onze bezorgservice nog grotendeels van kracht: binnen Genk brengen we gratis aan huis (ongeacht het aankoopbedrag) / buiten Genk is dat gratis vanaf een aankoop van 30 euro - voor aankopen onder de 30 euro vragen we 3,95 euro bijdrage in de verzendkosten. Geef gerust uw bestellingen door via info@boekhandelmalpertuis.be, via de website of telefonisch op 089/30.61.67.

Hopelijk en graag tot binnenkort!

Van harte,

Jan, Veerle en Ingrid