EAN:  9789026351396
Publicatiedatum:   11-08-2020
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Engels
Aantal bladzijden:  387

  Levertijd: binnen 1-4 werkdagen

  Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

  Gratis geleverd vanaf € 30,00

Het museum van verbroken beloftes van Elizabeth Buchan is een beeldend geschreven liefdesverhaal, gesitueerd in Praag ten tijde van de Koude Oorlog.

Parijs, het heden. Het museum van verbroken beloftes bevat objecten die zijn gedoneerd – een cakeblik, een bruidssluier, een babyschoentje – en symbool staan voor rouw of verraad. Het is een plek van verlies en hoop: bezoekers komen er om het verleden te verwerken en zo verder te kunnen met hun leven. Ook Laure, de directeur en curator, heeft enkele objecten in het museum uitgestald.

Praag, 1985. Laures vader is net overleden en zij vertrekt naar Praag om daar als nanny te gaan werken. Maar het leven achter het IJzeren Gordijn is saai en grijs, met een ondertoon van gevaar. Laure kan het politieke klimaat nauwelijks doorgronden. Totdat ze een jonge dissidente muzikant ontmoet. Haar verliefdheid heeft verregaande gevolgen voor hen beiden. Pas jaren later kan Laure haar verleden onder ogen komen.

Het museum van verbroken beloftes van Elizabeth Buchan is een hartverscheurende roman over een zwarte bladzijde uit de Europese geschiedenis.

‘Een onderhoudende roman.’ – The Daily Mail

‘Buchan schrijft over politieke onrust en ontluikende liefde. Je reist mee met Laure, die op zoek is naar vergiffenis omdat ze zelf ooit een belofte heeft verbroken.’ – The Irish Times

‘Een onderhoudende historische roman over liefde en verraad.’ – Metro

  EAN: 9789026351396
  Auteur: 
  Uitgever: Ambo/Anthos Uitgevers-Ambo/Anthos Uitgevers
  Vertaler:  Carolien Metaal
  Publicatiedatum:   11-08-2020
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Engels
  Hoogte: 136 mm
  Breedte: 215 mm
  Dikte: 33 mm
  Gewicht: 518 gr
  Voorraad: Levertijd: binnen 1-4 werkdagen
  Aantal bladzijden: 387